VOOR BEDRIJVEN

Babycompany.nl sinds 1999!  Wij hebben als uitgangspunt om mooie babyartikelen van bekende merken in ons assortiment te voeren. Daarnaast voldoen al onze producten aan de hoogste de hoogste veiligheidseisen. (CE norm). Alle baby kado's  worden netjes en stijlvol ingepakt en voorzien van felicitatie kaartje met uw tekst. Kijk hiervoor even op Kraamcadeauverpakking en u vindt hiervan een afbeelding.

Al ruim 20 jaar verzorgen wij kraammanden voor medewerkers, collega’s en/of klanten van bedrijven. 

Onze webwinkel is gemakkelijk, bestelmethode spreekt voor zich en door middel van een eventuele log-in verschijnen uw basis bedrijfsgegevens op het scherm. U kunt bij ons op factuur bestellen. Er is een optie om de factuur in de cc rechtstreeks naar uw administratie / accounts payable te mailen. Tevens kunnen wij de factuur uploaden in uw eigen SAP of Coupa-systeem. 

Wij voorzien babycadeautjes van een bedrijflogo (of afbeelding), zelfs voor studentenhuizen of jaarclubs. Wij ontvangen hiervoor eenmalig uw logo, als eps bijlage in een aparte e-mail. Neemt u hierover gerust vrijblijvend contact met ons op; Wilma de Brauw-van den Berg 0346 212691 of 06-24510030.

Wij kunnen het babykado aan u of rechtstreeks aan de geadresseerde sturen. De factuur sturen wij uiteraard naar uw kantooradres.