Snoozebaby speelkleed Bumblebee

52,95

Afmetingen
75 x 95 cm

Merk
SnoozebabyCHEERFUL PLAYING

Niet zomaar een boxkleed, maar een boxkleed van Snoozebaby, dus super zacht en met veel ultra-zachte labeltjes. 

Op ontdekking uit

Verplaats je eens in het perspectief van een baby: op je buik of op je rug op een lekker zacht boxkleed, ook wel speelkleed, met alleen maar verschillende labeltjes van allerlei diverse stoffen om je heen, die je uitnodigen om ze te pakken, met ze te spelen of te duimen. Misschien wil je baby’tje zich wel omrollen, kruipen, slepen; Snoozebaby wil graag stimuleren dat een baby’tje zich in een veilige omgeving thuis voelt en op onderzoek uitgaat. 

Stijlvol en praktisch

Dit boxkleed, van 85 x 105 cm, bestaat voor 20 % uit velours en 80% uit katoen, met een fiberfill van 3 a4 cm.  Misstaat niet in een baby kamer of in de woonkamer. En in de zomer ook mee naar het park of strand. Kan gewoon in de wasmachine, het best op 30 graden, kort programma maar niet in de droger of strijken.

De producten worden gemaakt van de zachtste jersey (100% katoen) en velours (80% katoen /20% polyester). Deze stoffen nemen de geur van mama of papa en kind op. Garantie voor een geborgen gevoel. De labels aan de producten variëren in grootte, kleur en materiaal. We gebruiken satijn, zijde, fluweel en ribstof. Ieder kind ontdekt een favoriet label. Alle producten zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de nieuwste Europese (EN71) en Amerikaanse normen. Onze producent in Turkije is OEKO-TEX® gecertificeerd.

binnen Nederland: € 4,50
binnen Europa: € 18,50
buiten Europa / internationaal: € 24,30