Snoozebaby wikkeldeken Indigo Blue

38,95

Maat

Eigen tekst/naam
Kleur borduursel

Lettertype
Plaats borduursel
Merk
SnoozebabyDeze wikkeldeken van Snoozebaby is een begrip: super praktisch, ultra-zacht en van hoge kwaliteit. De wikkeldeken Trendy Wrapping (80 x 80 cm) heefteenvoetenzakje, een capuchonnetje, een drukknoopje en uitsparingen in de rug – handig voor in een wippertje, buggy of autostoel.

Multifunctioneel
Omdat de voetenzak van deze wikkeldeken voor elk been apart is, is een 3-punts sluiting van een babycarrier (group 0) eenvoudig te gebruiken. Ook voor een 5-punts sluiting zou deze wikkeldeken passen. Natuurlijk ontbreken de 9 labels niet, zo kan je kindje lekker snoezelen terwijl hij in z’n coconnetje ligt. Die labeltjes geven lang speel en voel plezier, wat goed is voor de fijne motoriek en stimuleert de tastzin. Zo creëert een baby’tje z’n eigen comfort zone. Wel zo prettig tijdens een lange reis.

Een veilig gevoel
Een ander voordeel van deze wikkeldeken is dat een baby’tje door deze wikkeldeken bijvoorbeeld in de winter geen dikke jas aan hoeft tijdens vervoer van en naar de auto, waardoor de gordels veel strakker en dus veiliger om z’n lijfje zitten. Deze wikkeldeken zie je echter ook regelmatig in de bak van een kinderwagen, die kleintjes liggen dan heerlijk in de wikkeldeken gewikkeld. De wikkeldeken is aan de buitenkant gemaakt van velour en aan de binnenkant van een 100% katoenen jersey. Lekker voor het baby huidje. Natuurlijk is de wikkeldeken volledig getest. 

Wasinstructies
Wassen kan het best op 30 graden, met een kort programma en niet in de droger.

De producten worden gemaakt van de zachtste jersey (100% katoen) en velours (80% katoen /20% polyester). Deze stoffen nemen de geur van mama of papa en kind op. Garantie voor een geborgen gevoel. De labels aan de producten variëren in grootte, kleur en materiaal. We gebruiken satijn, zijde, fluweel en ribstof. Ieder kind ontdekt een favoriet label. Alle producten zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de nieuwste Europese (EN71) en Amerikaanse normen. Onze producent in Turkije is OEKO-TEX® gecertificeerd.

 

 

 

binnen Nederland: € 4,50
binnen Europa: € 18,50
buiten Europa / internationaal: € 24,30