CheezzBaby fotografiecursus

Van: € 89,00
Voor: € 29,00

Merk
CheezzBaby FotografieCheezzBaby 

Voor € 29,- koop je een tegoedbon  voor een on-line babyfotografie-cursus.
 

CheezzBaby is de eerste en enige online cursus babyfotografie in Nederland die zich richt op jonge en aanstaande ouders die graag willen leren hoe ze de mooiste foto's van hun baby kunnen maken. In de cursus leer je precies wat je moet doen en waar je op moet letten om de mooiste babyfoto's te maken. Het betreft een leuk en origineel kraamcadeau om te geven tijdens een babyshower, of om een zwangere vriendin of collega mee te verrassen. De cursus wordt aangeboden met een cadeaubon verpakt in een leuk gondeldoosje.  Zie het volgende filmpje:

https://youtu.be/RKmJwwCIihk

Op YouTube staat een promotiefilmpje voor de cursus. Daar staan 2 varianten, een korte en een lange promotiefilm, echter hierin wordt niet de inhoud van de cursus besproken. De normale cursus betreft ongeveer een uur a drie kwartier en is verdeeld in 8 hoofdstukken

Wanneer je echter de cadeaubon koopt via Babycompany ben je goedkoper uit, dan rechtstreeks bij CheezzBaby.

Waarom CheezzBaby? 

Huidige babyfotografie cursussen kosten normaliter rond de €360,- en zijn alleen te volgen op een bepaalde locatie en vast tijdstip, wat voor drukke jonge ouders vaak erg lastig is. Deze cursussen zijn vaak te ingewikkeld en technisch opgezet, terwijl de meeste babyfoto's met een mobiele telefoon worden gemaakt. Bovendien zijn babyfotografiecursussen eenmalig waardoor cursisten de inhoud niet terug kunnen kijken als ze iets zijn vergeten.

Voordelen CheezzBaby

• Voor iedereen betaalbaar
• Overal te volgen waar en wanneer je wilt
• Voor iedereen geschikt en te gebruiken met elk type camera en mobiele telefoon
• Levenslang toegang tot de cursus zodat je altijd terug kunt kijken wat je hebt geleerd
• Leuk en origineel kraamcadeau

binnen Nederland: € 0,00
binnen Europa: € 18,50
buiten Europa / internationaal: € 3,15