Over Babycompany.nl

Babycompany.nl, al sinds 1 september 1999 de bijzondere online winkel voor originele baby kado's. Ons opgebouwde klantenbestand bestaat inmiddels uit een groot aantal bedrijven en particulieren. Persoonlijke service hebben wij hoog in het vaandel.

Iedere ouder herkent het gevoel van waardering om kort na de bevalling een kraamkado van je collega (’s), bedrijf, vrienden of een kennis te ontvangen. In een handomdraai plaatst u bij ons een bestelling van een origineel babykado of kraampakket voor de kersverse ouders thuis of in het ziekenhuis of voor de babyshower. Natuurlijk kunt u op onze site ook kado's en/of producten vinden voor uw eigen baby/peuter.

Babycompany.nl heeft in haar assortiment alleen merkartikelen. Bij het samenstellen hiervan kiest zij altijd voor het mooiste en kwalitatief hoogwaardigste baby kado's. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het borduren van baby kado's met de naam van de baby. Van badjasje tot omslagcape tot muts en rompertje. Ook bijzonder: we hand beschilderde geboorte klompjes en verzilverde spaarpotjes met naam gegraveerd. Een greep uit onze merken:  Anne-Claire Petit - BamBam - Deglingos  - EngelPunt - Fresk - Happy Horse -  Kapla - Lamaze - Pauline Oud  -  Snoozebaby - Trybike - Wild & Soft -.

Alle babycadeaus worden stijlvol en feestelijk verpakt en voorzien van uw persoonlijke felicitatietekst. Kijk ook onder cadeauverpakking.  

 

 

                                                       

 


Wilma de Brauw – van den Berg

Onze volledige adres gegevens zijn:

Postadres:
Babycompany.nl
Dorpsweg 50
3738 CG Maartensdijk

Bezoekadres:
Babycompany.nl
Rembrandtlaan 1b unit 1
3723 BG Bilthoven

Tel: 0346-212691
E-mail: info@babycompany.nl
KvK: 52872777 te Utrecht
BTW nummer: NL 8506.41.007.B01

Klik hier om onze Algemene voorwaarden te bekijken
Klik hier om onze Privacy policy te bekijken