Zoekt u een origineel kraampakket voor een meisje?

Wij hebben verschillende kraampakketten om cadeau te geven bij de geboorte van een meisje. Een bijzondere mand met badcape, badeendjes en sokjes of bijvoorbeeld een origineel koffertje met een rammelaar, spenenclip, badeendjes en een bijtring. Een bijtring kan een prachtig educatief speeltje voor een baby zijn en belangrijker nog, het werkt als pijnstiller bij doorkomende tandjes. De meeste baby’s krijgen met zes maanden hun eerste tandje. Een kraampakket met bijzondere en nuttige geschenken zal zeker worden gewaardeerd door de ouders!

Origineel kraampakket voor een meisje; wat dacht u van Converse All Star, BamBam of Happy Horse?

Een origineel kraampakket voor een meisje bestaat uit meerdere merkartikelen. In het kraamkoffertje zitten allerlei artikelen van Converse All Star, BamBam of HappyHorse en de luxe kraammand bevat onder andere een leuke badcape met naam en een eendje van BamBam. Het zijn gerenommeerde merken die veilige babyproducten leveren. Een veilige en rustige omgeving is het allerbelangrijkste voor een baby.

Met de komst van een baby verandert er veel. Er is minder tijd om ontspannende dingen te doen, want de kleine dreumes vraagt om aandacht. Daarnaast brengt de zorg veel extra werk met zich mee. Dit moet naast de gewone dagelijkse klussen gedaan worden en in veel gevallen naast een volledige of parttime baan. Reden te meer om de jonge ouders flink te verwennen in de kraamtijd. Koop een origineel kraampakket! Wij hebben bijvoorbeeld kraampakketten met champagne, zodat de jonge ouders samen kunnen toasten! De komst van een lief, klein meisje is toch wel heel bijzonder.

Bent uzelf woonachtig in het buitenland, verras familie of vrienden in Nederland eens met een origineel kraampakket. Het is natuurlijk iets wat ze niet verwachten. Een leuke manier om te laten blijken dat u op afstand meeleeft met deze blije gebeurtenis. U kunt een pakket eenvoudig online bestellen tegen scherpe prijzen.

U kunt bij ons slagen met vrijwel ieder budget. Als u bij ons een origineel kraampakket voor een meisje koopt, weet u zeker dat het veilige, bijzondere en uitstekende producten zijn. Hebt u familie of vrienden wonen in het buitenland en wilt u de kersverse ouders eens flink verrassen? Bestel dan een origineel kraampakket! Laat een naam borduren op een badcape of ander artikel. Zo weet de ontvanger dat de baby ook een plekje in uw hart heeft!

Surft u maar eens verder, want in onze webwinkel kunt u leuke ideeën opdoen voor een origineel kraampakket voor een meisje. Hebt u een keuze gemaakt? Geef dan snel uw bestelling door. U krijgt per e-mail een orderbevestiging met een overzicht van de bestelde producten en de verwachte levertermijn. Zodra het pakket werkelijk onderweg gaat, ontvangt u wederom een e-mail ter bevestiging en van onze vervoerder GLS een track & trace code. Met een track & trace-nummer weet u altijd waar uw kraampakket zich in Nederland bevindt en wanneer u (of de trotse ouders) het kunt verwachten.

Wij verkopen ook losse babyartikelen van topmerken. Converse All Star hebben wij hierboven al even genoemd, maar natuurlijk treft u ook artikelen aan van Anne-Claire Petit, Lamaze, Snoozybaby en nOeser. Babymerken die een bijzonder goede reputatie hebben.

Kwaliteit en stiptheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij willen dat alle bestellingen op tijd bij onze klanten aankomen, want ze rekenen op betrouwbare levertijden en een mooi product! Daar staan wij garant voor. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u bij ons aan het juiste adres voor de origineelste kraampakketten met de naam van de pasgeborene.