Kraammanden met naam op de babyartikelen is een origineel cadeau

Kraammanden met naam op de cadeaus worden meestal aan de moeder gegeven net na de geboorte van een baby, dus in de kraamtijd. In deze periode worden zowel moeder als kind heerlijk verwend met goede zorg en leuke babycadeau`s. Na een geboorte wordt er vaak een babyfeest gegeven. Of het nu een goede vriendin, familielid of collega is, u gaat erheen. Er wordt champagne gedronken en beschuit met muisjes gegeten. Hebt u geen idee wat u wilt geven? Wij hebben voor u de origineelste kraammanden samengesteld. Kijkt u maar eens in onze webshop.

Vaak weten veel mensen niet wat voor een cadeau ze moeten geven. U bent dus niet de enige en staat voor een lastige keuze, want u wilt niet met lege handen op kraambezoek komen. Het kopen van een kraammand is dan een gulden middenweg. Er zitten allerlei babyartikelen in, die u met naam kunt laten bedrukken of borduren. Hiermee geeft u iets doordachts en persoonlijks.

Bijzondere kraammanden

Meestal worden de kersverse ouders overladen met cadeaus. Omdat u toch graag iets wilt geven dat memorabel is, kunt u kiezen voor een bijzondere kraammand. Heel vroeger werden er acht presentjes in gedaan, want de kraamtijd duurde acht dagen. Iedere dag kon de moeder een geschenkje uitpakken. Deze traditie is op de achtergrond geraakt. De kraammand heeft een moderne vorm aangenomen. Wij hebben kraammanden met merkartikelen die u kunt personaliseren. Het zijn babyartikelen van hoge kwaliteit en deze gaan dan ook lang mee. Met zo’n mooie kraammand in de hand weet u zeker dat u zich onderscheidt van de andere geschenken.

Geef een kraammand tijdens de kraamtijd

Een kraammand kan bijvoorbeeld bestaan uit een witte mand met daarin een leuke knuffel. We kunnen de naam van de baby op het oor borduren. Maar er zit meer in, bijvoorbeeld een verzilverde kubusspaarpot en een heerlijke mousserende wijn voor ouders, want er mag gevierd worden. De geboorte van een baby is en blijft een mooi moment, maar ook daarna zullen er vele bijzondere momenten volgen, zoals de eerste stapjes, de eerste woorden en voordat je weet zijn ze groot. Het is belangrijk om er dan ook zoveel mogelijk van te genieten. De kraamtijd is een uitstekende verwenperiode. Doet u mee?

Surft u maar eens verder, want in onze webwinkel kunt u leuke ideeën opdoen voor een bijzondere kraammand. Hebt u een keuze gemaakt en weet u al de naam? Geef dan snel uw bestelling door. U krijgt per e-mail een orderbevestiging met een overzicht van de bestelde producten en de verwachte levertermijn. U kunt erop rekenen dat dit vlot gebeurt. Bij een bestelling in Nederland boven de 60,- Euro brengen wij geen verzendkosten in rekening. Woont u in het buitenland? Kijk dan voor de verzendkosten op de desbetreffende pagina. Bij iedere kraammand staan tevens de verzendkosten vermeld. Hebt u specifieke wensen, laat het ons weten. Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar. Graag tot dan.