Bij ons kunt u originele kraamcadeaus laten bedrukken met naam

Gepersonaliseerde kraamcadeau’s geven wordt steeds populairder. Veel bedrijven nemen deze stap, omdat blijkt dat een persoonlijk kraamcadeau bijzonder op prijs wordt gesteld. Het toont betrokkenheid bij de belangrijkste fase in het leven van een medewerker. Het is dan ook zeker de moeite waard om met zorg kraamcadeau’s te selecteren, waarmee u een medewerker in de watten kunt leggen. Om u behulpzaam te zijn, hebben wij voor u de origineelste kraamcadeau`s geselecteerd. Surft u verder naar de webwinkel. Onze shop toont u graag onze bijzondere collectie.

Origineel kraamcadeau laat betrokkenheid zien

Met een origineel gepersonaliseerd kraamcadeau laat u zien dat u uw medewerker waardeert. Mensen hebben de behoefte om erbij te horen, gezien, begrepen en erkend te worden. Betrokkenheid door de leidinggevende bij het privéleven van een medewerker wordt gewaardeerd. Er is een baby geboren! Een mooier moment om een passend kraamkado te geven is er niet! Maar wat is nu een passend kraamcadeau? Wij bieden u een ruime keuze, van kraammanden tot kraampakketten, voor zowel jongens als meisjes.

Hebt u een keuze kunnen maken voor een gepersonaliseerd kraamcadeau? Dan kunt u gaan bestellen zodra de naam van de pasgeborene bekend is. Onze webwinkel is gemakkelijk en de bestelmethode spreekt voor zich. Indien u een zakelijk account aanmaakt, hoeft u de volgende keer niet meer alle gegevens in te vullen. Uw basisgegevens worden automatisch opgeroepen, zodra u een bestelling doorgeeft. U kunt bij ons op factuur bestellen door eenvoudigweg op het bestelformulier ‘factuur’ aan te klikken. Wij kunnen het kraamcadeau naar u of rechtstreeks naar de gelukkige ouders sturen. De factuur sturen wij naar uw zakelijke adres. Bovendien spaart u dan automatisch mee voor korting. Bij tien spaarpunten ontvangt u automatisch een kortingscode van € 5,- Er zijn veel opties mogelijk. U bepaalt.

Bijzondere kraamcadeaus met bedrijfslogo

We kunnen originele kraamcadeau`s niet alleen bedrukken met naam, maar ook van een bedrijfslogo of andere afbeelding voorzien. Op onze site vindt u een lijst van bedrijven, die u al voor zijn gegaan. Bent u de volgende? Wilt u een groter aantal cadeautjes bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte hiervoor.

Al onze kraamcadeau’s worden feestelijk verpakt en voorzien van een persoonlijk felicitatiekaartje. De tekst kunt u invullen op het bestelformulier. Wij zorgen voor de rest. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit, persoonlijke service, vlotte levering en een stijlvol pakket. Al deze factoren leiden tot tevreden klanten. Hopelijk mogen wij ook u binnenkort begroeten tot onze vaste klantenkring. Graag tot ziens!