Gepersonaliseerde badjasjes met naam of bedrijfslogo in vele vrolijke kleuren

Zoekt u een passend babycadeau? Babycompany.nl heeft haar eigen merk ontwikkeld, namelijk Babycompany.nl. Dit eigen label maakt gebruik van een extra dikke kwaliteit badstof van 450 gram per m2. Dit is veloursachtig en onderscheidt zich van andere badstoffen. U kunt deze laten personaliseren. Gepersonaliseerde badjasjes zijn leuk om te geven! Wij verkopen ze in allerlei kleuren en verschillende maten. U kunt de naam van de baby erop laten borduren met eventueel een lief kroontje. Deze bijzondere badjas met naam houdt het kleintje lekker warm. Het kent meerdere gebruiksmomenten, zoals voeden, baden, massage, zwemmen of lekker samen knuffelen. Lieve, intieme momenten waar een baby van houdt!

Badjasjes laten borduren met naam of bedrijfslogo

Een gepersonaliseerd badjasje is een cadeau dat zeker in de smaak zal vallen bij de ontvanger vanwege het persoonlijke karakter. De ontvanger kan een familielid zijn, goede vriendin of een medewerker. Het is fijn als u in een cadeau laat blijken dat u hebt meegeleefd naar dit bijzondere moment, maar ook dat u moeite hebt gedaan om een passend cadeau te vinden. Een goed babycadeau verrast en straalt aandacht en gevoel uit. U beleeft het moment mee dat het krijgen van een baby heel bijzonder is en van geven wordt men gelukkiger dan van ontvangen.

Regelmatig mogen wij kraamcadeaus leveren aan bedrijven voor hun collega’s, medewerk(st)ers of zakenrelaties. Veelal wordt er gekozen voor een gepersonaliseerd badjasje met bedrijfslogo of naam. De naam en/of het bedrijfslogo kan in verschillende lettertypes op het badjasje worden geborduurd. Kijkt u maar eens welk lettertype en kleur het beste bij uw logo past. Wilt u persoonlijk advies hierover, belt u ons dan gerust.

Niemand wil een babycadeau geven dat wellicht ergens achter in een kast belandt. Vast niet, anders was u nu niet op zoek naar een persoonlijk en duurzaam babycadeau. Wees daarom origineel, denk duurzaam en onderscheidt u met een cadeau waar ouders wat aan hebben. In onze webshop vindt u een ruim assortiment bijzondere babycadeaus:, zoals gepersonaliseerde badjasjes, speelgoed, verzorgingsproducten, schoentjes en nog veel meer.

Bijzondere badjas met naam online bestellen

Als u kiest voor een bijzondere badjas met naam dan is deze, net als onze andere geschenken, erg eenvoudig online te bestellen. U betaalt uw bestelling simpel en veilig en ontvangt binnen enkele dagen het pakketje. U kunt het cadeau ook direct naar de trotse ouders sturen. Wij zorgen voor een feestelijke verpakking en een nette aflevering.

Al sinds 1999 verzorgen wij met onze bijzondere webshop de origineelste babycadeaus voor particulieren en bedrijven. Onze creativiteit zorgt ervoor dat wij steeds weer nieuwe, lieve artikelen kunnen aanbieden tegen een scherpe prijs. Wij maken u graag deelgenoot van de leukste en origineelste ideeën om zowel de ouders als de baby eens heerlijk te verwennen. Stap onze wereld maar eens binnen. Wij verrassen u graag met onze eindeloze mogelijkheden.