Bestel in enkele seconden een bijzonder kraampakket voor een jongen

Wij hebben bijzondere kraampakketten met merkartikelen van onder andere Happy Horse en BamBam. Het zijn merken die garant staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Een bijzonder kraampakket voor een jongen kan bijvoorbeeld bestaan uit een badjas of badcape met de naam van de baby, badeendjes en lieve sokjes. Ieder kraampakket bevat weer andere artikelen. Kijkt u maar eens naar ons assortiment en kies uit wat u leuk vindt. Binnen enkele seconden kunt u klaar zijn. Wij zorgen voor een feestelijke verpakking en een vlotte levering.

Bijzonder kraampakket voor een jongen met leuke knuffel

In een bijzonder kraampakket voor een jongen mag een knuffel natuurlijk niet ontbreken! Een knuffel kan veel betekenen voor een baby. De meeste baby’s gaan niet slapen zonder hun favoriete knuffel. Het is zijn beste kameraad. Over het algemeen wordt de knuffel belangrijk tussen de vier en twaalf maanden. De criteria voor een favoriete knuffel zijn: lekker zacht, je moet erop kunnen sabbelen en hij moet natuurlijk naar mama ruiken. Het is het eerste object dat een baby daadwerkelijk bezit en mag dus niet in een kraampakket ontbreken. Er zijn echter nog meer artikelen die handig zijn om te geven, zoals een badjas of badcape met de naam van de baby of een voorleesboek. Babycompany.nl heeft haar eigen merk ontwikkeld, namelijk Babycompany.nl. Dit eigen label maakt gebruik van een extra dikke kwaliteit badstof van 450 gram per m2. Dit is veloursachtig en onderscheidt zich van andere badstoffen.

Een voorleesboek is goed voor de taalontwikkeling van de baby. Daarnaast is het een rustpunt voor zowel voor de ouder als het kind. De meeste ouders beginnen al net na de geboorte met voorlezen. Het geeft de baby een gevoel van geborgenheid, want ze herkennen de stem van de moeder of vader. Voorgelezen worden vinden praktisch alle kinderen heerlijk, ook al zijn ze nog heel klein. Ook heeft Babycompany zachte knisperboekjes in haar assortiment. Het is dan ook een leuk cadeau om te geven. Eigenlijk mag een knisperboek of voorleesboek niet ontbreken in een persoonlijk kraampakket.

Super snel kraampakketten bestellen

U kunt bij ons super snel een persoonlijk en bijzonder kraampakket voor een jongen of meisje bestellen. Vul naam, geslacht en geboortedatum in van het kindje en kies vervolgens een maat en een basiskleur. Het kraampakket kunt u ook rechtstreeks laten bezorgen aan degene voor wie het bestemd is. Wat een leuke verrassing! De kraamtijd is natuurlijk een geweldige periode om papa, mama en de baby flink te verwennen.

Kraampakketten met mooie merkartikelen, die voorzien zijn van de naam van de baby, zullen zeker worden gewaardeerd door de kersverse ouders. Online hebben we een ruim aanbod met verschillende presentjes om uit te delen. Onze bijzondere babycadeaus passen in vrijwel ieder budget en zijn een leuke aanvulling op bijvoorbeeld de babyuitzet. De meeste baby’s hebben maat 56 als ze worden geboren, maar het is ook handig om kleertjes in wat grotere maten te geven.

Een goed kraamcadeau is een compleet kraampakket met allerlei leuke en praktische artikelen voor de baby. Surf maar eens rond in onze webshop en kijk ook eens naar onze voordelige koopjes. Het is de moeite waard, want iedere nieuwe wereldburger verdient het beste. Hebt u nog vragen of gaat er iets niet goed tijdens de bestelprocedure, neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op.