Een bijzonder babyfeest begint met een leuk cadeau

Een bijzonder babyfeest of babyshower geven is een logisch gevolg van een speciaal moment. U hebt er lang naartoe geleefd, maar eindelijk is uw kindje geboren. Van harte gefeliciteerd! U wilt het uitbundig vieren. Voor al uw vrienden, familie en collega’s geeft u een babyparty. U heeft al veel gekocht, dus krijgt u de vraag wat u nog graag voor uw kindje zou willen hebben. U hebt geen idee, maar wellicht kunt u inspiratie opdoen in onze webshop. U kunt aan uw vriendinnen cadeautjes vragen, zoals een knuffel of badcape met de naam van uw kindje. Leuk om te geven en bijzonder om te ontvangen!

Knuffeldoekjes kopen voor een babyshower

Een bijzonder babyfeest is een babyshower. Tijdens deze babyparty worden er kleine geschenken gegeven aan de kersverse ouders. Kleine geschenken kunnen bijvoorbeeld zijn, badcapes met de naam van de baby, BamBam badeendjes of lieve knuffeldoekjes. Daarmee geeft u niet alleen de ouders een leuk cadeau, maar ook de baby. Al direct na de geboorte kunnen knuffeldoekjes gebruikt worden. Gebruik deze eerst als geurdoekje (draag het eerst als mama in uw eigen shirt zodat het doekje uw lichaamsgeur krijgt) en uw kindje zal gerustgesteld worden zodra hij of zij het doekje ruikt. Later kan het kindje ermee spelen, knuffelen of lekker op sabbelen. Een eigen knuffeldoekje geeft een veilig gevoel.

Er zijn veel bijzondere cadeaus te bedenken die u kunt kopen (of vragen) voor een babyfeest of babyshower. Wat dacht u van een lieve knuffel met de naam van de pasgeborene? Wij hebben diverse bekende merkartikelen in ons assortiment. Wij hebben kleine, maar ook grote knuffels van onder andere Moulin Roty, Anne-Claire Petit, Happy Horse en nog veel meer. Bedrukken of borduren? Kijk maar eens naar de mogelijkheden.

Bijzondere knuffels met naam borduren

Het spreekt voor zich dat de knuffels die wij verkopen, veilig zijn. Ze zijn perfect afgewerkt en gemaakt van prachtige stoffen. Dit betekent dat u kunt rekenen op een super zachte knuffel waar het kindje ook later plezier van heeft. Een zachte knuffel, met de vertrouwde geur van thuis, geeft een gevoel van troost en veiligheid. Veel kinderen nemen ze mee als ze voor het eerst naar de kinderopvang of peuterschool gaan.

Wilt u liever een praktisch cadeau, kies dan bijvoorbeeld voor een badcape met of zonder naam. Niet alleen geschikt na het baden, maar denkt u ook eens aan het zwembad. Na het zwemmen kan de baby heerlijk warm in de badcape worden gewikkeld en naar het aankleedkussen worden gebracht. Veel moeders gebruiken badcapes ook als dekentje in de wandelwagen. De beentjes blijven lekker warm en het is makkelijk mee te nemen. Babycompany.nl heeft haar eigen merk ontwikkeld, Babycompany.nl. Dit eigen label maakt gebruik van een extra dikke kwaliteit badstof, namelijk van 450 gram per m2. Dit is veloursachtig en onderscheidt zich van andere badstoffen.

Wij hopen u met bovenstaande inspiratie te hebben gegeven voor een leuk cadeau. Wilt u meer ideeën opdoen? Kijk dan eens in onze moderne webshop. Wij zijn ervan overtuigd dat u een bijzonder cadeau zult vinden voor een babyfeest of babyshower! Hebt u specifieke wensen? Laat het ons weten. Graag tot ziens.