Op zoek naar originele babycadeaus? Bij ons kunt u veel baby cadeaus met naam laten borduren

Wij borduren babycadeaus met naam geheel naar wens. Dit betekent dat er leuke combinaties mogelijk zijn. Een badjas met leuke kroon of een lief knuffeldoekje in de vorm van een schaapje? Onze mooie baby cadeaus kunt u in verschillende kleuren bestellen, met of zonder naam van de pasgeborene. Ook kunnen wij voor u een hele kraammand vullen met de allerleukste babycadeaus. U kunt direct online uw keuze maken.

Babycadeaus met naam laten borduren

Babycadeaus met naam laten borduren geeft een luxueuze uitstraling aan het geheel. Geborduurde babykleding en accessoires kunnen gereinigd worden op een hoge temperatuur. Dit maakt borduren bij uitstek geschikt voor baby cadeaus zoals badjassen, knuffeldoekjes enz. Tegelijkertijd zijn borduursels sterk en degelijk en gaan ze dus lang mee. Wilt u een mooi, gepersonaliseerd en duurzaam baby kado geven? In onze webshop vindt u volop keuze.

Wij hebben een breed assortiment aan babycadeaus van kwaliteitsmerken zoals Calvin Klein en Snoozybaby. Veel van deze artikelen kunt u met naam laten borduren. U kunt ook voor een baby kado kiezen van ons eigen merk, zoals een lief koffertje met badjas en hele kleine slofjes. U kunt de badjas met de naam van de baby op de voor- of achterkant laten borduren in verschillende kleuren zoals paars, blauw of zilver. Ook is er een keuze in lettertype. De koffer kan fungeren als unieke kraammand. Dat is pas echt een origineel baby kado!

Baby kado met een persoonlijk tintje

In onze webshop kunt u uiteraard ook losse baby kado’s vinden, zoals een leuke badcape. De badcape is zo gemaakt dat de baby er in gewikkeld kan worden, zodat hij of zij lekker warm blijft tijdens het afdrogen. Of wat dacht u van een groot badlaken dat u ook kunt laten borduren met naam? Wat is er nu leuker dan babycadeaus te geven met een persoonlijk tintje? Uw cadeau of kraammand zal zeker worden gewaardeerd. Alle babycadeaus worden door ons feestelijk verpakt en bezorgd op het door u opgegeven adres. Dit kan zijn bij u aan huis of bij de kersverse ouders thuis met uw persoonlijke felicitatietekst. Wij bezorgen in Nederland, maar ook daarbuiten.

Wilt u uw babycadeaus laten borduren met naam? Dan kunt u direct onze eenvoudige bestelprocedure volgen. U krijgt per e-mail een orderbevestiging met een overzicht van de bestelde artikelen en de verwachte levertermijn. U kunt erop rekenen dat dit vlot gebeurt, want wij hebben vrijwel alle artikelen op voorraad. Bij een bestelling in Nederland boven de 60,- Euro brengen wij geen verzendkosten in rekening. Woont u in het buitenland? Kijk dan voor de verzendkosten op de desbetreffende pagina. Hebt u specifieke wensen of vragen? Belt u ons dan gerust. Wij zijn telefonisch bereikbaar op iedere werkdag. Wij wensen u alvast veel winkelplezier.