Baby artikelen van zilver met naam zijn een mooie herinnering voor later

Baby artikelen van zilver met naam zijn een origineel geboortegeschenk. De geboorte van een baby is en blijft steeds weer een wonder. Een wonder dat bijzondere aandacht verdient. Onze lieve en mooie geboortegeschenken geven u de mogelijkheid uw betrokkenheid te tonen. Voor alle papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, vrienden en familie hebben wij de origineelste babyzilver geschenken, die u met naam kunt laten graveren. Wilt u een persoonlijk kraamcadeau geven? Dan bent u dus bij ons aan het juiste adres.

Babyzilver spaarpotje met naam is een lief, persoonlijk cadeau

Kiezen voor baby zilver met naam betekent dat u weloverwogen en met veel liefde een cadeau heeft uitgezocht. Een persoonlijk geschenk met lief kaartje zegt meer dan 1000 woorden. Zo kunt u laten zien dat het kindje een speciale plek in uw hart inneemt. Babyzilver artikelen hebben wij in onze collectie om u te helpen om dat ene bijzondere cadeau te vinden: een verzilverd spaarpotje! Een mooie herinnering voor later.

Verzilverde spaarpotjes hebben wij in verschillende varianten. Weet u al of het een jongen of een meisje wordt? Voor een jongen hebben wij bijvoorbeeld een brandweerauto, locomotief, schaapje of een luxe Rolls Royce. Voor een meisje hebben wij onder meer een wandelwagen, paddenstoel of lief eendje. Het origineelste baby zilver artikel is toch wel een geboortecertificaathouder met naam. Aan weerskanten zitten twee beren. Eén van de beren kan los geschoven worden. Een veilige plek voor een bijzonder document.

Bijzondere baby spaarpotjes van zilver met naam

Sinds 1999 verkopen wij met veel plezier bijzondere babycadeaus. Het zijn cadeaus waar u echt indruk mee kunt maken. Het kopen van babyzilver in de vorm van een spaarpot met de naam van de pasgeborene is een origineel en persoonlijk cadeau. Niet alleen de ouders zullen er blij mee zijn, maar ook de baby zelf als het later groter is. Een verzilverd spaarpotje is een duurzaam en nuttig geschenk, want sparen doe je voor later. Kinderen worden groot. Voordat u het weet, staan ze op eigen benen.

Zodra u de naam van de baby weet, kunt u uw bestelling plaatsen. De meeste aanstaande ouders kiezen ervoor om de naam pas bekend te maken als de baby geboren is. Zoiets bijzonders wil je zo lang mogelijk geheim houden, dat is logisch! Dit is voor ons geen probleem, want wij leveren vlot.

Babyzilver met de naam van de pasgeborene kunnen wij al binnen vijf werkdagen bezorgen. De bestelprocedure is eenvoudig. Met enkele muisklikken heeft u al een bestelling geplaatst. Betalen kunt u op een aantal manieren. Wij verwijzen u hiervoor graag door naar het menu klantenservice. Als u deze aanklikt leggen wij u precies uit hoe wij werken. Veilig betalen en eenvoudig bestellen zijn daarbij belangrijke uitgangspunten. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Kijkt u maar eens rustig rond. Hebt u vragen of specifieke wensen? Neemt u dan gerust contact met ons. Wij zijn u graag behulpzaam.