WE GEVEN VEEL KRAAM CADEAUTJES OP AFSTAND

WE GEVEN VEEL KRAAM CADEAUTJES OP AFSTAND

Een origineel en persoonlijk kraamcadeau met de feestdagen, wat zijn dan goede ideeën? Deel IV.

Met de feestdagen voor de deur hebben we de volgende ideeën op een rijtje gezet. Wat denk je bijvoorbeeld van warme slofjes met een nostalgisch Gouden Boekje. Babycompany.nl blijft  originele kraamcadeautjes leveren bij de nieuwe ouder(s).

 

        

Een koffertje (in de roze, blauwe en mintgroene variant) met hierin een Gouden Boekje naar keuze, een BamBam mutsje ('Don't panic, I'm organic') en zachte BamBam booties. Deze slofjes houden de voetjes van je kleintje lekker warm! Ze zijn namelijk zacht gevoerd met nepbont van binnen. Ideaal voor de koudere dagen of wanneer je kleintje vaak koude voetjes heeft. De slofjes hebben een praktische klittenbandsluiting, dus ze zijn ook nog eens gemakkelijk aan en uit te doen. Het formaat van de slofjes is 12 cm en ze zijn te wassen op 30°.

 

 

                 

 

 

      

 

Je kan niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen

Wie is er niet groot mee geworden? De Gouden Boekjes (Little Golden Books) zijn van oorsprong een Amerikaanse serie kinderboeken. De boekjes zijn in Nederland te lezen sinds 1954 en worden in Nederland sinds 2001 uitgegeven door Rubinstein. Deze serie staat bekend om zijn originele verhaaltjes, prachtige illustraties en het gouden randje. Het zijn stevige, kartonnen boekjes met een gouden rug. De mooiste verhalen en sprookjes van vroeger en nu, van (inter)nationale bekende auteurs worden omgetoverd in een Gouden Boekje met nieuwe mooie illustraties.

Wereldwijd zijn er meer dan 1.500 Gouden Boekjes verschenen, die in totaal meer dan 3 miljard keer zijn verkocht. En elk jaar komen er nieuwe bij, want veel Nederlandse auteurs en illustratoren leveren maar al te graag een bijdrage aan de uitbreiding van de Gouden Boekjes collectie. Er zijn meer dan 50 Gouden Boekjes van Nederlandse bodem verschenen met bijdragen van onder andere Freek de Jonger, Noëlle Smit, Thé Tjong Khing, Paulien Cornelisse, Sieb Posthuma, Annette Fienig, Koos Meinderts, Harmen van Straaten, Erik Kriek,  Charlotte Dematons, Jan Paul Schutten en Fiep Westendorp.

Hier vind je ons aanbod aan Gouden Boekjes.