Hollands Glorie: de kracht van Babycompany.nl

Hollands Glorie: de kracht van Babycompany.nl

Een origineel en persoonlijk kraamcadeau geven willen we allemaal, maar wat zijn dan goede opties? Deel II.

Hollands glorie

Met het coronavirus en alle beperkingen en veranderingen die hierbij komen kijken, vinden wij het een goed idee om Nederlandse merken extra te steunen. Bij Babycompany hebben we behoorlijk wat merken van eigen bodem, met elk een heel eigen visie en assortiment. Hieronder zetten we er een aantal op een rij:

 

Trybike
Dit merk ontwikkelt en ontwerpt loopfietsen. In Nederland opgestart en samengesteld door Pim en Alex, 2 broers, na jarenlange expertise met loopfietsen. De loopfiets is uit te breiden, met een extra wiel en lange as, tot driewieler. Deze vintage loopfietsen zijn al geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Het zadel is in hoogte verstelbaar en dus groeit deze stoere fiets mee met je kindje.


 

Kapla
Kapla (Kabouterplankjes) is uitgevonden door Tom van der Bruggen en is gemaakt van massief grenenhout. Met de verschillende kleuren plankjes van een afmeting kan eindeloos gecombineerd en gebouwd worden. Je hebt geen lijm, spijkers, schroeven of kliksysteem nodig. Elk kapla speelgoed plankje wordt gewoon boven op een ander geplaatst en op zijn plaats gehouden door de zwaartekracht.Klompen
Wat is er nou meer Nederlands dan klompen? Bij Babycompany laat je de kinderklompjes vrolijk beschilderen met bijvoorbeeld de naam van de baby en een flamingo, mooie hartjes, een koe of een echt Hollands tafereel met vlag en tulpen. Voor elk wat wils! Trouwens, zie je nu niet een ontwerp dat je écht aanspreekt: deze klompjes worden handgeschilderd en er is veel mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op, onze gegevens staan onderaan deze pagina.


 

Fresk
Dit merk ontwerpt producten om het leven vrolijk en kleurrijk te maken. Ze maken eerlijke producten en daarom gebruikt Fresk biologisch katoen. Biologisch katoen is heerlijk zacht voor de tere babyhuid en zorgt voor een fijne pasvorm en veel draagcomfort. 

Alle producten zijn met zorg en aandacht gemaakt, ontworpen in Nederland en duurzaam geproduceerd in Europa. Veel producten van Fresk hebben het GOTS keurmerk gekregen, een wereldwijd keurmerk dat de productie en verwerking van biologisch katoen waarborgt.

 

Zoals je kunt lezen heeft Nederland heel wat talent als het aankomt op het ontwerpen van baby- en kinderspullen. Kijk ook eens bij onze collecties van Anne-Claire Petit, Engel., BamBam, Pauline Oud, Snoozebaby, Max Velthuijs en ons eigen merk Babycompany.nl.
 

En vergeet niet dat al onze cadeaus, met als extra optie om deze vrolijk in te pakken, bij de nieuwbakken ouder(s) bezorgd kunnen worden.