Een origineel kraamcadeau: de kracht van Babycompany.nl

Een origineel kraamcadeau: de kracht van Babycompany.nl

Een origineel en persoonlijk kraamcadeau geven willen we allemaal, maar wat zijn dan goede opties? Deel I.

Een origineel kraamcadeau; de kracht van Babycompany.nl

Een origineel en persoonlijk kraamcadeau geven willen we allemaal, maar wat zijn dan goede opties? Je wilt graag laten zien dat je net dat beetje extra aandacht hebt besteed aan een cadeau voor de jongste telg van de familie en hieronder geven wij 5 leuke opties.

1. Babybadjas

Een badjasje als kraamcadeau kan natuurlijk áltijd! De winter, de zomer, het maakt allemaal niet uit. Na het badderen het kindje lekker in een badjasje wikkelen is heerlijk. Op het badjasje wordt, aan de linkerkant, de naam van het kindje geborduurd. Je kunt kiezen uit verschillende lettertypen en kleuren. Dit babybadjasje is van uitstekende kwaliteit badstof velours, 100% katoen, (420g/m2 ipv gebruikelijke 360g/m2) waardoor het heel dik en heerlijk zacht aanvoelt.

Trouwens, deze badjasjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten: 2-6 maanden (maat 68-74), 7-12 maanden (maat 80-86). Deze 7-12 maanden kan zéker langer gedragen worden, wel tot 2 jaar lang.

Klik hier voor alle badjasjes

2. Badcape

In het verlengde van de badjasjes, liggen dan natuurlijk de badcapes. Van heerlijk zachte badstof velours en 100% katoen (ook hier weer 420g/m2 ipv gebruikelijke 360g/m2). Net als voor het badjasje, geldt voor de badcape dat je kan kiezen uit allerlei lettertypen en kleuren voor het borduursel van de naam van het kindje. De naam wordt hier op de capuchon geborduurd.

Naast al die mogelijkheden kun je er nog voor kiezen om, boven de naam, een kroontje te laten borduren (dit geldt natuurlijk ook voor het badjasje).

Klik hier voor alle badcapes

3. Kraampakket

Dé keuze voor een compleet, persoonlijk cadeau. En dat hoeft ook niet duur te zijn: de cadeaupakketten zijn er al vanaf €25,-. Het scheelt tijd, er is al nagedacht over welke artikelen goed bijelkaar passen en samen dus een leuk kraampakket maken. Er is veel keuze en dus voor ieder wat wils: misschien wil je een badcape of badjasje zoals hierboven omschreven in een cadeaukoffertje met een BamBam badeend en sokjes. Of ga je voor de wat luxere kraammand met cadeautjes van Happy Horse, BamBam en Pauline Oud? Keuze te over!

Klik hier voor alle kraampakketten

4. Anne-Claire Petit knuffel

Een knuffel doet het altijd goed als kraamcadeau. Je denkt al snel aan knuffels van Happy Horse https://www.babycompany.nl/nl/happy-horse/ (en terecht, want ze zijn fantastisch!), maar heb je al eens bij het merk Anne-Claire Petit gekeken? Heel geschikt als kraamcadeautje of om op een babyshower te geven. Iedere Anne-Claire Petit accessoire is handgemaakt volgens traditionele handwerktechnieken, gebruikmakend van herkenbare kleurschema´s en natuurlijke materialen. En dat maakt ieder product zo uniek! Maar de accessoires hebben ook allemaal iets met elkaar gemeen: ze brengen dezelfde positieve, vrolijke reactie!

Klik hier voor alle artikelen van Anne-Claire Petit

5. Broer-zus cadeau

Ook erg leuk, en waar veel mensen niet per se aan denken. Voor een eventuele oudere broer of zus is de komst van een baby vaak een feestje en bij feestjes horen cadeautjes. Als je een kraamcadeau bestelt voor de zojuist geboren spruit, is het een leuk idee om ook direct iets mee te bestellen voor de broer of zus. Denk dan aan een leuke pluche dierenkop voor aan de muur of een mooi boekje. Heb je iets meer besteden, dan is het leuk om de loopfietsen van Trybike eens in overweging te nemen.

Klik hier voor alle broer-zus cadeaus